Jouw verhaal.

Schrijf het op. Vertel het door.

Jouw bedrijf, product of dienstverlening verdient de
aandacht. Jij weet wat je wilt vertellen, aan wie en
waarom. En ik help je met de juiste tekst of voice-over.

Ik ben freelancer. Je kunt bij mij terecht voor goed geschreven bedrijfsprofielen, advertorials en nieuwsartikelen. Ook spreek ik teksten in, als voice-over of nieuwslezer.

Van krantenartikel tot bedrijfsmagazine, mijn aanpak is dezelfde. Ik doe onderzoek en interview je het hemd van het lijf. Het resultaat is een prettig leesbaar verhaal met een heldere boodschap. Mijn specialismen zijn profielen van bedrijven of personen. Ook redigeer ik teksten van anderen.

Jouw boodschap kan ik als voice-over professioneel overbrengen. Prettig klinkend, in ABN en met de juiste tone of voice. Eventueel help ik bij het opstellen van een goede voice-over tekst.

Lees en luister
Over mij

In 1995 haalde ik mijn doctoraal Europese Studies (combinatie Frans, Russisch en Europees Recht) aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna werkte ik als projectleider bij de Atlantische Commissie en secretaris/communicatiemanager bij de Vereniging van Nederlandse Koffiebranders en Theepakkers.

Toen ik op Aruba woonde, ging ik aan de slag als freelance corrector en redacteur voor de krant Amigoe. Terug in Nederland heb ik me verder gespecialiseerd als tekstschrijver. Ook ben ik gaan werken als radionieuwslezer en -redacteur. Eerst bij lokale omroepen en vervolgens bij Novum Nieuws, RTV Rijnmond en ANP Radio.